De Stamboom

De Stamboom

Nee, de Stamboom is niet één of andere gare discotent. Tenzij jij dat wil natuurlijk. De Stamboom is namelijk onze aparte zaal die multi-inzetbaar is. In ons repertoire: themafeestjes (met of zonder Tim in een discopak), vergaderingen, bingo-avonden, bruiloften, etentjes, karaoke. Maar als jij er nog iets anders mee wil doen: be our guest!

Bruiloften

Bruiloften

Trouwen met alles erop en eraan? Kan in de Stamboom.
Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor feest, diner en ceremonie. In de zomer geniet je van een glas wijn op het terras, in de winter maken we het gezellig. Maar ook in de herfst en de lente kleden we de Stamboom aan zoals jullie willen. Compleet met eigen bar en genoeg plekjes om mooie foto’s te maken.

Walking dinner

Walking dinner

Wat maakt dineren leuk? Juist, goed eten. Maar goed gezelschap is ook niet onbelangrijk. Dat is precies waarvoor walking dinners bestaan. Een walking dinner bestaat uit kleine gerechten die je kunt eten terwijl je rondloopt. Geen vast zitplekken dus. Zo kun je je eten én je gesprekspartner zelf kiezen.

Buffetten

Buffetten

Hou iedereen in een grote groep maar eens tevreden. Vooral als ze ook nog eens honger hebben. Maar met een buffet is er voor ieder wat wils. Tante Anita een dikke biefstuk en oom Jan aan de wortelsalade. Of andersom natuurlijk. We stellen in overleg met jou het menu samen. Goed om te weten: een tweede (of derde of vierde) keer opscheppen zien we als compliment.

Private dinner

Private dinner

Je hebt iets te vieren. Je verjaardag of afscheid van je werk. Of gewoon de vriendschap met je vaste vriendengroep. Voor groepen vanaf 20 personen kleden we de Stamboom aan als chique private dining room. Jouw eigen privérestaurant waar je ongestoord kunt genieten van onze beste gerechten. Praat en lach, kies je eigen muziek. Wij zullen niks over je muzieksmaak zeggen.

Feesten

Feesten

Eten is leuk, maar we zijn ook niet vies van een feestje. Je kan de Stamboom afhuren voor jouw verjaardags-, jubileum- of gewoon-omdat-het-kan-feest. Natuurlijk met eigen bar, aparte ingang, toilet en terras. En alles is mogelijk qua licht en aankleding. Zo toveren we de Stamboom in een oogwenk om tot een strandtent of casino: wat je maar wil.

Vergaderen

Vergaderen

Ook voor vergaderen kun je bij de Stamboom terecht. We hebben genoeg parkeergelegenheid en in de ruime zaal is alles aanwezig om je vergadering zo aangenaam mogelijk te maken. Beamer, flipovers, whiteboard, wifi. Nog iets anders nodig? Regelen we voor je. Huur de zaal voor een dagdeel of een hele dag, eventueel inclusief lunch en diner. De prijzen staan hieronder.

Deze arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen. Wil je met minder dan 15 personen komen vergaderen? Neem dan even contact met ons op.

Ochtend 08:30-12:30 €22,50 p.p. (met lunch €35)
Middag 12:30-17:00 €25,50 p.p. (met lunch €38)
Hele dag (met lunch) 08:30-17:00 €59,50 p.p.
Hele dag (met lunch en diner) 08:30-20:00 €89,50 p.p.

Voor het boeken van een borrel na de vergadering kun je ook contact met ons opnemen.

Activiteiten

Activiteiten

Een beetje actie in de tent kan ook. We hebben in en om Norgerhout genoeg ruimte om met een groep iets leuks te doen. Samen met Olivier Events hebben we veel activiteiten: van spelshow tot dropping en van archery tag tot après ski-party. Als je een ander idee hebt, horen we het graag. Saai staat niet in ons woordenboek.

Afscheid

Afscheid

Bij ons om de hoek ligt een van de mooiste natuurbegraafplaatsen van Nederland: De Velden. Een unieke plek die grenst aan het Norgerholt. Binnen twee minuten rijden ben je bij de Stamboom. In de Stamboom hebben we alles voor een waardig afscheid. Je kiest zelf hoe we het aankleden: sober, feestelijk en alles daartussenin.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over een arrangement, diner, activiteit op maat of iets compleet anders?
Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaand contactformulier en we zullen je
vraag z.s.m. beantwoorden.