Over ons

Tim: Al vanaf dat ik een puber was, heb ik heel veel verschillende horecazaken vanaf de binnenkant mogen ervaren. Medio 2019 vond ik de tijd rijp mijn jongensdroom te realiseren: het opzetten en managen van een eígen zaak. Een zaak waar dagelijks reuring is, omdat er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat iets te beleven valt.

Onze video
Bekijk onze video
Tim Tim

Gevarieerd aanbod 
Om voor die reuring te zorgen, hebben wij bewust gekozen voor een breed en gevarieerd aanbod. Het diner is onze basis, maar de lunch en de borrel krijgen minstens zoveel aandacht. Ook het verzorgen van aanvragen op maat is waar wij enthousiast van worden. Arrangementen en buffetten voor teamuitjes, verenigingen, bruiloften maar ook condoleances… noem het en we regelen het. Kan niet? Kennen we niet.

Natuurlijke sfeer 
Ons laagdrempelige en toegankelijke dinercafé grenst aan het oudste bos van Noord-Nederland: oerbos Norgerholt. We zouden natuurlijk stapelgek zijn, als we deze bosrijke sfeer niet zouden doortrekken in onze zaak. Je vindt de natuur daarom terug in zowel het interieur, de menukaart als ook in verschillende activiteiten die we aanbieden. Bezoek jij het bos vooral voor rust en ontspanning? Ook daarvoor vormen wij natuurlijk het ideale verlengstuk. Leun rustig achterover en geniet van een hemels moment voor jezelf. Wij doen de rest.

‘Wees welkom!’